BEAUTY AWARD 2019

 

Wat is dit genieten, genieten van alle kansen die ik krijg en aandacht!

In vorig Beauty Award 2019 blog heb ik jullie verteld over het jurygesprek.

Spannend hoor, hoe goed heb ik het gedaan… dat zal ik zien en horen op de uitreiking.

 

Afgelopen dinsdag heb ik al de genomineerden ontmoet tijdens een lunch. Wat een leuke, gezellige bende! Ik voel en weet dat ik hier heel wat leuke contacten aan overhoudt. Super is dat want, je kan altijd wat leren van een ander. En ja, ik geloof in samen werken. Er zijn ook leuke ideeën ontstaan tijdens die lunch en, niet van de minste ideeën ook, hahaaha, later meer hierover.

Oh ja en ik heb Kim Kotter ontmoet. Wat een prachtige, vriendelijke vrouw.

 

Het interview op GO-FM was zo’n kans om mij voor te stellen. Zo ben ik en zo zal ik blijven. Met veel passie mijn vak blijven uitoefenen!


Klik hier voor het interview

 

Deze week ga ik een gala jurk kopen….heb er zin in!!!

 

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van onze acties en nieuwigheden?

Schrijf u in op het contactformulier.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *