Beauty Award 2019

Ik neem u mee op mijn reis naar de uitreiking van de felbegeerde titel ‘schoonheidsspecialiste van het jaar’ op zondag 14 april.

Dit verhaal start in januari vorig jaar.  Soms moet er eerst iets gebeuren waardoor je plots jezelf dingen gaat afvragen. Ben ik wel goed bezig, krijg ik wel de erkenning die ik wil, heb ik voldoening met wat ik doe? Voor mij was dit de trigger om actie te ondernemen. Als erkenning, beloning, bevestiging dat je goed bezig bent je doel is, moet je die gaan zoeken en eraan werken.

Ik heb gezocht, gevonden en werk aan mijn doel.  September ’18 heb ik mezelf ingeschreven bij de Beauty Awards. Categorie Schoonheidsspecialiste van het jaar, regio West Nederland. Dit is een prestigieuze  en toonaangevende vakprijs.

Het start met het schrijven van je inzending. Een boekwerk waarin ik mezelf presenteer en mijn bedrijf.  Mijn visie over het vak en hoe ik mijn toekomst zie. Geholpen door mijn familie, buurvrouw voor het ambachtelijk binden van het boek en Tosca voor het uitsnijden van mijn beeldmerk.  Wandelen door mijn 23 jarige carrière ben ik tot het besef gekomen dat ik het waard ben om gezien te worden. Ik ben trots op de kennis die ik heb. De verschillende facetten die ik van het vak uitgeoefend heb. Als ook het prachtige bedrijf die ik heb aan de Zeeuwse kust.

Het inzenden van het boek is nog maar een begin. Hoopvol wachten, geduld hebben en hopen dat een mysterie guest je instituut komt bezoeken is het volgende. Jaaa, 24 december was het zover.  Zij maakte kennis met de heerlijke, hydraterende behandeling en ontspannende massage  zoals u dat van mij gewoon bent.

14 januari 2019 staat voor altijd in mijn geheugen gegrift! Die dag rond 10.30 u ontving ik een mail met ‘ we feliciteren je met de nominatie voor de Beauty Award 2019’  Wat daarna gebeurt is geweldig! Felicitaties, bloemen, het heerlijke gevoel van ‘ik ben heel goed bezig’  is heerlijk. IK BEN GENOMINEERD!!! Ik hoor bij de top van het vakgebied. Wauw..

Afgelopen donderdag had ik het jurygesprek. Wat een spannend moment. De vakjury, 4 dames en 1 heer die vragen stelden over het vak.

Wordt vervolgd..

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *