Covid-19 informatie

We zijn blij  u te mogen berichten dat onze salon vanaf MAANDAG 11 MEI weer is geopend voor behandelingen. De overheid heeft aangegeven dat het – met inachtneming van de juiste voorwaarden – weer veilig en verantwoord is om naar de schoonheidsspecialist te gaan. Wij staan graag voor u klaar!

Heeft u nog een afspraak staan? Dan kunt u deze weer definitief in uw agenda noteren. U kunt via deze link uw online reservering maken.

Ons protocol

De nieuwe 1,5 meter samenleving is voor ons allemaal nieuw. We kunnen ons voorstellen dat u wilt weten hoe dat in zijn werk gaat.

Om de gezondheid en veiligheid van klanten en onze medewerkers te waarborgen, werken wij alleen op afspraak. We vragen je tevens om alleen naar de behandeling te komen.
Wij werken volgens de RIVM richtlijnen en het ANBOS COVID-19 Hygiëneprotocol voor Schoonheidsspecialisten. Deze richtlijnen worden strikt nagevolgd binnen onze salon en de belangrijkste zaken willen we graag vooraf met u delen.

Zie bijgaand wat we van u als klant vragen. Wilt u het gehele Protocol lezen, en ook zien welke maatregelen in de salon en tijdens de behandeling genomen worden? Klik dan hier.

Heeft u vragen? Stel deze gerust: info@annfremouw.nl

We hopen u binnenkort weer te zien.