DE SPANNING STIJGT….

DE SPANNING STIJGT….nog welgeteld 8 nachten slapen en dan is het zover; de uitreiking!
Ik zou ik niet zijn als ik alles tot in de puntjes geregeld wil hebben. Hoezo regelnicht? Nee joh…als alles geregeld is brengt dat rust, geloof mij. Een spreekwoord zegt; een voorbereid mens is er twee waard!
In mijn vorige blog moest ik mijn gala jurk nog gaan kopen. Moet zeggen, het was liefde op het eerste gezicht. Ik ga er verder niet veel over vertellen en oh, wat is dat moeilijk maar, ik wil dat jullie mij zien in vol ‘ornaat’. Pssst een ding wil ik wel kwijt….hij is blauw.
En wat zalig om te ervaren dat iedereen zo meeleeft. Vertelde laatst nog aan een collega dat mijn gevoelens gaan van ‘euforie’ naar ‘bibbers’. Het ene moment kan je de wereld en alle emoties goed aan en het andere moment zie je overal problemen. Kan misschien ook wat ‘overgang perikelen’ zijn’? Enfin, daar vertel ik jullie ook nog wel eens over.
Zondag 7 april mag ik mezelf en de Beauty Awards gaan promoten op de beurs. Het wordt sowieso weer een gezellige dag op stap met Mireille! Mireille blijft in Utrecht. Maandag 8 april volgt zij een workshop in Almere. Zij krijgt tips en tricks van DE eyeliner specialiste mevr. Blasko.
Gelukkig voor ons beiden is het lekker druk komende week. Krijgen de zenuwen geen kans…
Als u zondag 14 april het ‘live’ wil meemaken kan dat! Wij gaan heel veel posten op FaceBook en Instagram, foto’s en filmpjes dus; STAY TUNED

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *