Durf te groeien

Afgelopen week volgde ik een masterclass “Dare to Grow” (durf te groeien) op het magische eiland Ibiza. Leuk, denkt u maar, wat heb ik als klant eraan? Wel………………

Ik heb een onvergetelijke reis gemaakt naar mezelf en mijn Huidverzorgingsinstituut, en dat in 3 dagen.   Dit heb ik samen gedaan met 9 mede onderneemsters die durven groeien en, 4 formidabele begeleiders. Ik wil meer persoonlijke groei. Als ik groei als persoon kan ik u ook meer “begrijpen” en, u de behandeling geven die voor de volle 100 % bij u past !

Naast de mediatraining door niemand minder dan Anne Boersma (bedankt Anne), de meditatie  en coachen (Lorraine Vesterinck, bedankt) , het lachen en het huilen hebben wij heel bewust gegeten.  De 2 privé koks ( Diana de Winter en Inge Out) hebben  gezorgd voor onze 2e hersenen. Het was heerlijk dames, bedankt.

Ik kan jullie verzekeren dat ik momenteel veel inspiratie heb. Dat ik en mijn instituut mag gezien worden.  Vanaf vandaag start ik een formidabele reis (binnenkort een nieuwe website en meer “grote” plannen).

Reizen jullie met mij mee???

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *