Laatste nieuwsbrief
*|MC:SUBJECT|*
Dit is  de laatste nieuwsbrief in 2018, wat vliegt de tijd!
Nog 8 keer slapen en dan is het kerstavond.  En 5 nachten later, de laatste dag van 2018! Dit is voor mij altijd een periode om een evaluatie te maken van een “bijna” gepasseerd jaar. Ik kan u zeggen; Mireille en ik kunnen terug kijken op een fantastisch jaar waarin wij en het instituut groeiden.  En waar wij met alle plezier elke dag weer u graag verwelkomen en uw huid met passie verzorgen! 
Bedankt voor uw vertrouwen in ons!

Ik zou ik niet zijn, om plannen te maken voor het nieuwe jaar. Op dit moment is het voor mij een spannende periode.  Vanaf september ben ik in de ban van een verkiezing; Beauty Award  Schoonheidsspecialiste van het jaar 2019.  Er zijn 3 trajecten te doorlopen t.e.m 4 januari. Maandag 14 januari weet ik of ik genomineerd ben. Deze erkenning zou ik al heel fijn vinden want, dan hoor je bij de beste 3 van de inschrijvingen.  Hoe het daarna verder loopt vertel ik u in mijn eerste nieuwsbrief van 2019!

Om u in 2019 alvast te helpen met goede voornemens organiseren wij in begin februari een gezamenlijke cleanse & Revitalise kuur van 11 dagen.  Wij starten met een infoavond (datum in volgende nieuwsbrief). Tijdens de kuur wordt u dag per dag via Whatsapp of mail begeleidt. En u weet het; alles werkt beter als er een stok achter de deur staat.

Er zijn WINTERDEALS! Jezelf verwennen en zorgeloos genieten van de winter

SALE   !
Ook wij moeten af en toe onze kasten opruimen. En gelukkig maar want er zijn  voor u interessante koopjes!

GENIET VAN ALLE GEZELLIGHEID MET ELKAAR,  LIEFDE, GEZONDHEID EN VREDE !
VELE WARME GROETEN, ANN EN MIREILLE+31 117 392270            Boulevard de Wielingen 90  4506AK  Cadzand-Bad

 
 


This email was sent to *|EMAIL|*

why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences

*|LIST:ADDRESSLINE|*


0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *